Kaikki treffini eivät ole onnistuneet. Seuraavassa epäonnistuneet treffit TOP 4.

treffit.jpg

Äiti naapurissa

Tulimme treffikumppanini kanssa ihan hyvin juttuun. Kyseessä oli kiltti nuori nainen, siveyden sipuli. Mainitsin missä asun ja nainen kertoi, että hänen äitinsä asuu samalla alueella. Keskustelu syveni ja sain kuulla, että asun naisen äidin kanssa samassa rapussa.

Seuraavaksi sain kuulla, että naisen äidin yläkerrassa asuu joku hillitön panomies, jolla käy kovaäänisiä naisvieraita öisin. Naisen äiti oli kuulemma eräänä yönä yrittänyt hakata harjanvarrella kattoa, että se ”eläinrääkkäys” loppuisi. Aavistelin pahaa. Myös nainen alkoi laskea 1+1=2.

Menin kotiin ja katsoin alanaapurin sukunimen. Jeps. Emme enää tavanneet.

Nettitreffit helvetistä

Menin kerran nettitreffeille yhden kivanoloisen tyttösen kanssa. Yllätys olikin kova, kun ovesta ravintolaan astui sitten sellainen satakiloinen neitonen, ja vielä kun se käveli suoraan mua kohti. Yritä siinä sitten esittää, että et tunne koko neitoa.

Jouduin sitten syömään sen kanssa, kun en pakoonkaan päässyt. Toisia treffejä ei kyllä tullut!

Miehen pahin painajainen

Yhteen viikonloppuun ei kannata buukata liian montaa naista. Erityisesti yhden päivän ajalle ei kannata buukata liian montaa naista. Voi olla, että viimeisen kanssa käy niinkin nolosti, että ”mato nukkuu”.

En ole enää teinipoika. Sain siitä viime kesänä karun muistutuksen, kun olin ravannut koko viikonlopun naisissa. Sunnuntaille sovin vielä muutaman ja treffit etenivät maaliinsa.

Viimeisen kanssa loppui puhti. Yritin rullailla kortonkia paikalleen, mutta minkäs teet, kun paukut on loppu henkisesti ja fyysisesti. Siinä sitten yrität käydä läpi sitä perinteistä: ”ei tää johdu susta, mulla vaan on hirveästi stressii ja tässä nyt on kaikenlaista ” –selitystä.

Nainen ei kestänyt viskiä

Kaunis nainen, kai se joku malli on. Joimme viskiä. Joimme todella paljon viskiä. Minä join melkein liikaa, nainen joi aivan liikaa. Nainen oksensi yön vessassa, minä sammuin hänen sänkyynsä kuunneltuani kaksi tuntia yökkäilyä.

Äkkiseltään voisi sanoa, että siitä illasta ei jäänyt paljoa kerrottavaa lapsenlapsille. Tässä tapauksessa kerrottavaa kuitenkin jäi todella paljon. Illan tapahtumat olivat kokonaisuudessaan niin tragikoomiset, että minun on pakko avata näitä tapahtumia seuraavassa kirjassani.